HDD

Bij RKV-Benelux begrijpen we dat succesvolle horizontale boringen afhankelijk zijn van betrouwbaarheid en efficiëntie. Daarom introduceren we met trots onze HDD - Grout Standaard – het ultieme groutmengsel speciaal ontwikkeld voor de markt van horizontale boringen.

Wis filters

HDD-GROUT STANDAARD

HDD-Grout Standaard is een verdichtingsmateriaal die zich optimaal en efficiƫnt laat verwerken voor het (ver)vullen van ondergrondse holle ruimtes en ...

Warmtegeleiding en meettechnieken

Warmtegeleiding is een van de belangrijkste eigenschappen van grout. Daarom meten wij deze eigenschap in onafhankelijke laboratoria. Zo bent u altijd verzekerd van een eerlijk resultaat. Er bestaan verschillende meettechnieken voor warmtegeleiding, maar niet iedere techniek is even betrouwbaar.

Wij kiezen bewust voor de strengste en daarmee ook meest betrouwbare meettechniek. Zo houden we onszelf scherp, en verzekeren we u van de hoogste kwaliteit.

 

Grout soorten

We bieden diverse soorten grout aan om aan de vraag uit de markt te kunnen voldoen. Deze variatie biedt ons de mogelijkheid om voor bijna iedere vraag in de juiste oplossing te kunnen voorzien. U kunt bij ons kiezen uit bentonite, zand of grafiet gebaseerde grouten. Ook kunt u bij ons kiezen tussen hydraulische en niet- hydraulische grouten. Onze niet-hydraulische grouten zijn vormvast maar harden niet uit.

 

Onafhankelijke warmterapporten

Onze groutsoorten zijn voorzien van onafhankelijke warmterapporten.
Hiermee tonen we bij iedere batch opnieuw aan dat u kunt vertrouwen op onze producten.