Machines

Naast onze groutsoorten en boorbeitels bieden we ook diverse andere accessoires zoals tracermeetapperatuur, groutverwerkingsmachines, grouthaspels en motorpompen.

Mixapperatuur

U kunt bij ons verschillende groutverwerkingsmachines huren. We bieden voormenger/mixtanks voor bentoniethoudende grouten, doorstroommengers voor zandhoudende grouten en colloidaalmengers die alle producten aankunnen.

Bent u op zoek naar een speciaal soort machine? Dan helpen wij u graag met een maatgesneden ontwerp.

Grouthaspels

Met onze grouthaspels voorkomt u dat er een leiding verloren gaat bij het afvullen van een boorgat. De haspel rolt zich langzaam op waardoor de injectieleiding niet verloren gaat. Middels meerdere soorten gewichten en gewicht van het grout

in de injectieslang zakt de injectieleiding in het boorgat. Het afvullen gebeurd onder het groutniveau. Met een gei╠łntegreerd tellersysteem kun je de diepte volgen.

Op deze manier is met deze grouthaspel grote besparing te realiseren voor een bedrijf. Reden is dat in ieder boorgat geen leiding meer verloren gaat. Als vuistregel hanteren we boordiepte x 0,50 cent.

Motorpompen

RKV levert rechtstreeks kwalitatieve motorpompen van Koshin uit Japan. Een type is bijvoorbeeld de KTH-50 X zelfaanzuigende benzine motorpomp. Deze wordt aangedreven door een hondamotor GX160.

Heeft u toch liever een ander model? We denken graag met u mee. Neem gerust contact op om andere modellen aan te vragen.

Tracer meetapparatuur

Met onze tracermeetapparatuur is het mogelijk om de groutsoorten die zijn verrijkt met een tracer te detecteren nadat een boorgat is afgevuld. Hiermee kan de kwaliteit van de afvulling gecontroleerd en bewezen worden. 

Lees meer