RKV Benelux in Oosterwolde

Onze centrale locatie in Nederland

Het bedrijf

Gerard Pama is de man achter RKV Benelux. Zijn passie voor grondwater, bodem en geologie vertaalt zich naar het hoge niveau van de service en producten van RKV. Hij zoekt altijd naar betere recepten en grondstoffen voor afdichtingsmateriaal om maatwerk te kunnen leveren voor verschillende bodems en verwerkingssystemen.

Sinds 2000 is Gerard actief in de Duitse markt. Hij hecht veel waarde aan de professionele uitstraling van RKV en werkt daarom graag samen met professionals die het vak net zo serieus nemen als hijzelf. Precies om deze reden werkt RKV samen met hoog aangeschreven laboratoria en de meest betrouwbare transporteurs. "Als we het doen, dan doen we het goed", aldus Gerard. "Dit is ook mede de reden dat we gekozen hebben voor certificering van ons grout, en niet voor partijkeuringen."

Plezier en flexibiliteit

Naast de professionaliteit staat RKV ook voor goed contact, plezier in ons werk en flexibiliteit. Om dit uit te dragen en dichter bij de klant te kunnen staan heeft Gerard in Nederland RKV Benelux opgericht. Gerard zegt, "Omgang met klanten is mijn lust en mijn leven. Ook voer ik graag een gesprek met een boormeester over dit mooie vak." Hij vind het belangrijk dat er continu kennisoverdracht is aan het gehele RKV team. "We denken in oplossingen en niet in problemen."