Over RKV

RKV is dé Europese groutspecialist met kennis van bronboringen en geothermie. Onze producten staan bekend om betrouwbaarheid en Duitse kwaliteit. Inmiddels beschikken we over tientallen certificaten. We zijn altijd op zoek naar een maatgesneden oplossing en denken daarom graag met u mee. Samen werken we aan duurzaam bodembehoud.

Onze doelstelling

Kwaliteitseisen voor grout worden steeds verder aangescherpt. Deze eisen zijn bedoeld om de kwaliteit van onze bodem te behouden. Bij RKV is dit waar wij al jarenlang aan werken, het duurzaam behoud van een kwalitatieve bodem.

Om deze doelstelling te halen werken wij iedere dag aan het verbeteren van onze producten. Hiermee gaan we zelfs verder dan de gestelde eisen. Zo wordt er onder meer gekeken naar de corrosiviteit van producten en de optimale technische verwerking voor uw bedrijf.

Kwaliteit is voor ons de belangrijkste pijler. Daarom besteden wij veel aandacht aan de controle hiervan. Al onze groutsoorten worden getest in onafhankelijke laboratoria. Hier wordt gekeken naar onder andere de warmtegeleiding, viscositeit, bleeding en de water- doorlaatbaarheid. Op basis van deze testen stellen we de informatie op onze databladen samen. Een andere manier voor ons om de kwaliteit voor u te waarborgen is door uitsluitend te werken met certificaten in plaats van partijkeuringen.

Eerlijke kwaliteit

Ons gewaarborgd productieproces