Machines

Naast onze groutsoorten en boorbeitels bieden we ook diverse andere toebehoren zoals tracermeetapperatuur, koppelingen en inspectiedoppen.

Tracer meetapparatuur

Met onze tracermeetapparatuur is het mogelijk om de groutsoorten die zijn verrijkt met een tracer te detecteren nadat een boorgat is afgevuld. Hiermee kan de kwaliteit van de afvulling gecontroleerd en bewezen worden. 

Lees meer

Quick release koppelingen

Met onze speciale quick release koppelingen wordt het eenvoudig om een tyleenslang en een verticale bodemwisselaar aan elkaar te verbinden. Met onze quick release koppeling heeft u hiervoor geen tang meer nodig. De koppeling wordt bevestigd met een klik, en is eenvoudig los te maken door de lip aan de zijkant. Deze nieuwe manier van bevestigen geeft u de mogelijkheid om sneller en efficiënter te werken. RKV Benelux produceert deze naar eigen ontwerp in 32, 40 en 50mm.

Universele elektrolas koppelingen

Onze elektrolas koppelingen zijn voorzien van een universele barcode. Deze barcode is scanbaar voor ieder electrolasapparaat. Deze koppelingen zijn voorzien van KIWA keurmerk. Deze koppelingen zijn beschikbaar in diverse diameters en graden hoeken.

Tyleenkoppeling

Met onze tyleenkoppeling kunt u eenvoudig van een tyleenslang over op schroefdraad. Deze koppeling is verkrijgbaar in diverse diameters. 

Inspectiedop

RKV heeft inspectiedoppen van eigen ontwerp die eenvoudig zonder tang te monteren zijn. Dankzij de stevige body van de dop voorkomt u dat de lus verdwijnt in het boorgat. De dop kan eenvoudig geopend worden om inspecties uit te voeren bij bijvoorbeeld tracer grout. Deze inspectiedop is getest bij zeer hoge en lage temperaturen. Ook is hij getest met de industrie hogedrukklasse. De dop is verkrijgbaar in 32 en 40 mm.